Programma's

Regeling Versterking cultuureducatie in het vmbo, vso en pro

De regeling Versterking cultuureducatie in het vmbo, vso en het praktijkonderwijs had als doel de culturele ontwikkeling van leerlingen te stimuleren en de kwaliteit van cultuuronderwijs verder te verbeteren. En dat deden we!

Regeling Versterking cultuureducatie
test

De regeling Versterking cultuureducatie in het vmbo, vso en het praktijkonderwijs had als doel de culturele ontwikkeling van leerlingen te stimuleren en de kwaliteit van cultuuronderwijs verder te verbeteren. En dat deden we! De regeling leidde tot een drietal intensieve samenwerkingen tussen NEOS en het onderwijs. Eén van de scholen waarmee we samenwerken binnen de regeling is het PRO33college voor praktijkonderwijs in Amersfoort. Met de school ontwikkelden we de leerlijn Art&Music. Meer daarover lees je in het artikel ‘Leerlingen bloeien op van nieuwe leerlijn Art&Music’.

Praktijkschool Pro33college: ‘Leerlingen bloeien op van nieuwe leerlijn Art&Music’ – Fonds voor Cultuurparticipatie

Momenteel wordt door het Fonds voor Cultuurparticipatie een nieuwe regeling voorbereid om cultuuronderwijs in het vmbo een impuls te geven. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven.

 

Cookies

Deze website gebruikt cookies om je een optimale ervaring te bieden.